Alle berichten worden eerst gelezen door de webmaster, voordat ze online worden geplaatst.

vorige pagina 4 van de 2975 vorige

Love

love u topper xo

Geplaatst op 4 Jan 2016 door asli

Topper ben je!

Het siert je dat je zo eerlijk bent over alles....

wat je zegt over de muziek industrie is gewoon ontzettend waar! Mijn vriend heeft dit zelf ondernomen en heeft ook veel dingen gezegd zoals de dingen gaan in die wereld. Met een mooie en goeie stem kom je er niet alleen! Voor hem was het te zwaar en hij kwam alleen de verkeerde mensen tegen. Zo jammer dat het allemaal vriendjes politiek is. Als je veel geld hebt, dan kom je er wel... heb je niets en kom je in handen van de verkeerde terecht dan kom je echt niet ver.

Lieve Gordon... blijf gewoon de waarheid vertellen, het siert je!

Geplaatst op 4 Jan 2016 door Angelique

Ouwe jongens krentenbrood.

Hallo Gordon,
Ik ben 71 jaar, als voormalig Amsterdammer heb ik altijd van jou optreden en speciale Amsterdamse humor genoten. Laat je door het establishment niet uit je verschoning kletsen, (zij weten tenslotte niet beter dan hun ego groot is). Ga door met je eigen benadering en Amsterdamse humor. En neem de miesmuilers op je hoeven. Groet, Thomas Lont, Andijk.

Geplaatst op 3 Jan 2016 door Thomas Lont

Psoriasis - medicijn

Beste Gordon, in het interview in Volkskrant magazine lees ik dat je injecties gebruikt tegen psoriasis met allerlei vervelende bijwerkingen. Zelf ben ik na vele jaren ernstige psoriasis via via tegen een medicijn aangelopen wat wél werkt.

Het was mijn laatste strohalm. Lees dit in ieder geval een keer.

[hier stond een webadres]

Geplaatst op 3 Jan 2016 door Janine

Jij was daar

Hai, ik hoef geen geld van je en ook geen reactie. Wil alleen even laten weten dat ik je als muzikant het meest van al je verdiensten respecteer, met Berget jij was daar, die ik nog als backing zag bij Tjeerd en Trijntje en Monique in Naar Boven, met ook kenau Spargo-sopraan. Jij hebt haar op de kaart gezet net als Replay en alle modulerende liedjes, waar ik nou eenmaal als rechtgeaarde gefrustreerde Earth Wind & Fire liefhebbende moeder van houd. En oh ja, ik zat ooit in de vakjury van Eurovisie. Niet door verdienste direct hoor. Gewoon contacten. Maar als zanger vind ik je te gek. Dan maar naar de BBC.

Geplaatst op 2 Jan 2016 door Anke

Jammer...

Beste Gordon,

Jij bent eerlijk zeg je, dat ben ik ook. Jammer dat je je zo hebt laten gaan, zelfs Geer noem je een media geil iemand, dat vind ik persoonlijk absoluut niet waar! Jij staat graag en heel vaak in de schijnwerpers, niets mis mee hoor, maar ik vind het totaal misplaatst dat je dit over Geer zegt. Verder ga ik niet in op alles wat jij gezegd hebt, ik ben er niet bij geweest dus kan en wil ik daar niet over oordelen. Ik wil je graag een tip geven: blijf niet doorgaan over dingen waar bijna heel Nederland niet op zit te wachten, misschien is het handig om eens met een psycholoog te gaan praten, alles op een rijtje zetten. Wanneer jij weer goed in je vel zit dan heb je waarschijnlijk heel veel spijt wat je allemaal gezegd hebt. Nooit de 'vuile was' buiten hangen, iemand die dat doet heeft totaal geen zelfvertrouwen en zelfreflectie, jammer maar helemaal waar.

Nu afwachten of mijn bericht geplaatst wordt, ik vrees niet omdat ik eerlijk ben geweest.

Het ga je goed Gordon,
Lucy

Geplaatst op 2 Jan 2016 door Lucy