GORDON ‘VERBANNEN’ UIT NEDERLAND…

17-10-2014

Goed nieuws voor iedereen die wel een beetje “Gordon moe” is, want een bekend chocolademerk heeft een ludieke actie bedacht om heel Nederland even een tijdelijke “Gordon break” te geven.

Of het nou zijn nieuwe vriend, zijn exen, ruzies met Geer of muziek is, Gordon is natuurlijk iemand die bijna dagelijks in het nieuws is. Het merk met een nogal herkenbare slogan gunt heel Nederland even een “Gordon pauze” en dus gaan ze hem naar een onbewoond eiland sturen. Via een speciale website kan er tot en met 25 oktober gestemd worden op vijf bestemmingen, variërend van eilanden in de Keltische Zee tot in de Atlantische Oceaan. Hoe meer stemmen, hoe langer het verblijf en dat kan zijn van een paar tot dagen tot een volle week.

Gordon zal uiteindelijk naar die gekozen bestemming gaan waar men hem via een livestream 24 uur per dag op het eiland kan volgen. Klinkt als een luxe vakantie voor Goor, maar hij vertrekt wel in z’n uppie, zonder telefoon, laptop, internet etc waar hij een beetje kan lezen en zwemmen maar wel moet overleven zonder enige contact met de buitenwereld. Ook geen contact dus met zijn nieuwe lover Roelof, want die gaat niet mee. Lekker rustig voor dus voor Goor, en hij zelf is wel toe aan die break…

Vanaf zaterdagochtend (18-10-2014) kun je stemmen!

http://youtu.be/m7TzfQN2-i0

Officiële fanpage Gordon Punt Nl:

https://www.facebook.com/Gordonofficielefanpage