VANAF 1 JULI A.S. BLUSHING AMSTERDAM GEOPEND

7-5-2015

Persbericht Op een van de mooiste locaties in Amsterdam, midden in het museumkwartier, opent zanger/tv personality Gordon de tweede vestiging van zijn in Blaricum al succesvolle Blushing. De koffiesalon zal vanaf 1 juli a.s. haar deuren openen voor het publiek. Gelegen pal tegenover de musea van van Gogh en het Stedelijk en op loopafstand van het Rijksmuseum zal de horecagelegenheid een enorme aanwinst zijn voor de duizenden aldaar verblijvende toeristen. Ook voor het winkelpubliek in de beroemde PC Hooftstraat zal Blushing een welkome aanwinst zijn. Blushing is gelegen aan de Paulus Potterstraat 30.

Blushing staat bekend om zijn healthy food en coffee concept, met dagverse producten en zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. De Blushing koffie staat nu al bekend als een van de beste van Nederland. Ook het ‘no or low sugar’ beleid spreekt vele gasten tot de verbeelding. Blushing doneert van elk verkocht product 5 eurocent aan het Diabetesfonds, hiermee ondersteunt BLushing het onderzoek naar oplossingen voor een groot probleem in onze samenleving, diabetes.

Gordon is laaiend enthousiast over het succes van zijn formule: “ Het is ongekend wat er gebeurd is in 1 jaar tijd met mijn formule. Ik droomde er van om iets moois en gezonds neer te zetten en dat het dan zo succesvol blijkt dat we uit het hele land aanvragen krijgen of we daar ook niet een vestiging willen openen, dat had ik nooit durven dromen! Amsterdam wordt helemaal te gek, de plek waar we open mogen is werkelijk uniek en ik voel me dan ook zeer vereerd dat ik hier straks een eigen Blushing mag openen.Ik hoop van harte dat de vele toeristen en de Amsterdammers mijn concept met open armen zullen ontvangen”

Blushing Blaricum opende in juli 2014 haar deuren en blijkt een regelrechte hit. In de vraag naar gezonde voeding en in een tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van wat ze voorgeschoteld krijgen, voorziet Blushing in die behoefte aan een gezond leef- en eetpatroon vast te houden.

P> Blushing Amsterdam is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur.