NOOIT MEER NAAR HUIS

3-8-2015

DROOMREIS VOOR MENSEN DIE ALTIJD VOOR ANDEREN KLAARSTAAN. GORDON BEZORGT MENSEN EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE IN "NOOIT MEER NAAR HUIS" BIJ RTL 4

Een fijne reis of weekendje weg is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen kunnen door bepaalde omstandigheden niet weg of maken een dusdanig emotioneel zware tijd door, waardoor een vakantie erbij inschiet.

In het nieuwe RTL 4 programma "Nooit meer naar huis", te zien vanaf donderdag 10 september , maakt Gordon een schitterende reis met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze mensen zijn opgegeven door hun naaste omgeving.

In de zesdelige serie reist Gordon de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij en laat hij ze onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

Gordon: "Ik geloof dat ik met dit programma iets nieuws en uitdagends heb gevonden in mijn carrière als tv-maker. Ik kan hier, net als in "Hotter than my daughter", zoveel in kwijt en ik ben dol op mensen die hun, vaak tragische verhaal willen delen met mij. Ik heb veel raakvlakken met mijn gaste en leef en huil vaak mee. Ik ben geraakt als blijkt dat ze iets aan mijn adviezen hebben gehad. Ik kan beslist zeggen dat dit het allermooiste is wat ik ooit mocht doen op tv. Mensen blij maken, verrassen en troosten dat is iets wat mij past als een jas!"

Zo maakt hij een emotionele reis naar Napels met moeder Charly en dochter Lana. Hun vakantie eindigde acht jaar geleden in een nachtmerrie toen zij met hun gezin op weg naar Italië een auto- ongeluk kregen. Hierbij kwam Lana's kleine broertje om het leven. Samen met Gordon maken Charly en Lana deze reis alsnog.

Een chateau in Frankrijk is de bestemming waar Gordon met Gerard en wil naar toe gaat. Hier doen zij opnieuw hun trouwgeloften. Na het overlijden van hun enige dochter kregen zij plotseling de zorg over hun drie kleinkinderen. De kleinkinderen vinden het daarom nu tijd dat opa en oma eens samen op reis gaan.

Met de 23-jarige transgender Ashley uit het conservatieve Kampen reist Gordon naar het prachtige Namibië. Daar neemt hij Ashley, haar broertje en moeder mee op safari, wat haar grote wens is. Hiermee kan Ashley eindelijk een periode van pesten, uitschelden en intimidatie afsluiten.

"Nooit meer naar huis" wordt geproduceerd door Endemol.